POBLE I ENTORN

FERRAN

FERRAN és un poble que pertany al municipi de Tarragona. És un poblet molt petit i tranquil que no t'imagines trobar a tocar de la platja. Al poble hi ha el Castell de Ferran, fet que li atorga singularitat i distinció.

La Costa Daurada és una destinació familiar privilegiada: les seves platges, la Tàrraco Romana, Port Aventura i un entorn natural excepcional fan d'ella un lloc únic ... Viure-la des de Ferran et farà descobrir el Mediterrani que pensaves que ja no existia

L'ENTORN

Al costat de Ferran hi trobaràs les millors platges de la Costa Daurada: Cala Jovera, Platja de Tamarit, Platja de la Mora, Platja del Canyadell, Platja de Becs... Aquestes platges es caracteritzen per la sorra molt fina i de color daurat que ha donat nom a la Costa Daurada.

També podràs gaudir de dos espais naturals molt ben conservats i protegits: EIN Punta de la Mora i la Desembocadura del riu Gaià i platja de Tamarit.

PORT AVENTURA WORLD

Vertigen, diversió i espectacularitat són els ingredients que fan d'aquest parc un dels millors d'Europa. Des de Ferran hi arribes en 15 minuts en cotxe. També hi pots arribar en tren des d'Altafulla 

GOLF COSTA DORADA

Golf Costa Daurada compta, amb 18 forats i és un par 72 amb un recorregut perfectament integrat en l'entorn mediterrani. La seva immillorable ubicació, proporciona hiverns assolellats i estius temperats per la brisa marina, amb el sol mediterrani present en totes les estacions de l'any. Des jugadors novells fins als més exigents gaudiran d'un recorregut que combina forats molt tècnics, amb aigua, dog-legs i grans búnquers, amb forats d'estil links.

C/ Pau Segú, 11 Ferran (Tarragona)
Tots els drets reservats 2020
Creado con Webnode
¡Crea tu página web gratis! Esta página web fue creada con Webnode. Crea tu propia web gratis hoy mismo! Comenzar